background
  • trouwen-1.jpg
  • trouwen-2.JPG
  • trouwen-3.jpg
  • trouwen-4.JPG
  • trouwen-5.JPG

Bruidsbloemwerk wordt voor u op maat gemaakt. Handgebonden of een boeket op een bridy, modern of toch liever een klassiek model, bont gekleurd of één duidelijke kleur, nagenoeg alles op bloemen gebied is mogelijk om uw trouwdag onvergetelijk te maken! Ons advies:

Gebruik de foto’s op onze website of uit ons fotoboek als een handreiking voor een idee. Kijkt u specifiek naar de modellen! De kleuren en de soorten bloemen vullen wij in overleg graag met u in. Bruidsbloemwerk kunt u zelf zo groot maken of klein houden als u zelf wilt! Gedurende een informatief gesprek, aan onze speciaal daarvoor ingerichte tafel, zetten wij uw wensen vrijblijvend op papier. Soort boeket, kleur, afmeting, corsages, autobloemstuk en/of kerkbloemstuk, bezorgplaats en tijd, van al uw wensen worden door ons aantekeningen gemaakt. Deze aantekeningen worden vervolgens door ons uitgewerkt tot een prijsopgave/offerte. U weet dus exact wat wij met u afspreken en uw grote voordeel is dat u van tevoren weet wat uw bloemwerk zal gaan kosten! Dus geen verhogingen wanneer de bloemen onverhoopt op de veiling duurder uitpakken!

Heeft u belangstelling voor ons bruidsbloemwerk en wilt u een prijsopgave op maat? Omdat wij hier graag ruim de tijd voor nemen werken wij hiervoor op afspraak. Neem voor het maken van een afspraak telefonisch contact met ons op via 0525-652508 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op de pagina 'bruidsboeket' hebben wij een een 20 tal foto's geplaatst van uiteenlopende soorten bruidsboeketten. Uiteraard beschikken wij over een veel grotere collectie foto's. De meest populaire modellen zijn in te zien in ons fotoboek. Voor meer info hierover zie de pagina 'fotoboek'.