background

Foto 1

Rouwboeket van in veldboeket stijl van gemengde bont gekleurde bloemen met een zomers karakter.

Foto 1

Foto 2

Rouwboeket van hoofdzakelijk witte rozen en diverse gemengde blauw-paarse bloemen aangevuld met enkele bladsoorten.

Foto 2

Foto 3

Rouwboeket in paars blauwe kleuren van o.a. rozen, distels, agapantus, statice, chrysant en andere bijpassende bloemen en groenmaterialen.

Foto 3

Foto 4

Rouwboeket van witte gerbera's, witte lelies, blauwe agapantus, gipskruid en diverse overige bijpassende bloem- en groensoorten

Foto 4

Foto 5

Stijlvol wit rouwboeket dat liggend wordt gepresenteerd. Ornithogalum, eustoma, calla, hortensia (vervangbaar).

Foto 5

Foto 6

Prachtig gekleurd rouwboeket dat liggend wordt gepresenteerd. Gerbera, lelie, chrysant, leeuwenbek (vervangbaar), euphorbia (vervangbaar), waxflower (vervangbaar), groenmateriaal.

Foto 6

Foto 7

Sereen wit rouwboeket dat liggend wordt gepresenteerd. lelie, roos, gerbera, veronica, groenmateriaal.

Foto 7

Rouwboeket

Indien u het eenvoudiger wilt houden kunt u naast een bloemenarrangement of rouwbloemstuk ook kiezen voor een rouwboeket. Een dergelijk boeket bestaat uit een handgebonden eenzijdig boeket speciaal gemaakt om neer te kunnen leggen. Natuurlijk zijn vrijwel al uw wensen op het gebied van kleurvoorkeur, grootte of stijl mogelijk.

Via de pagina 'bestellen' kunt u online uw bestelling aan ons doorgeven. U kunt in de webwinkel alle informatie invullen die nodig is om het door u gewenste produkt te laten bezorgen waar u wilt. Bij het online bestellen kunt u uw voorkeuren aan ons doorgeven, bijvoorbeeld uw produktkeuze, de gewenste kleur en stijl en het te besteden bedrag. Indien u graag wilt dat wij een arrangement in de stijl van één van de hierbovenstaande produkten voor u verzorgen geeft u dan het betreffende fotonummer aan in het veld 'opmerkingen'. U kunt betalen via iDEAL, Visa, Mastercard, Maestro, V Pay of Bancontact/MisterCash (uitsluitend voor bedrijven is er de mogelijkheid om op rekening te kopen).

Copyright © 2017 Joyce Bloembinderij. Alle rechten voorbehouden.
Design and hosting by Jerrisoft automatisering
Onderhoud | Webdriesign Elburg