background

Foto 1

Rouwarrangement langwerpig van witte lelies, liziantus, blauwe trachelium, andere blauwe bloemen en bladmaterialen. Ca.90cm. Leverbaar jaarrond.

Foto 1

Foto 2

Vlindervorm arrangement van hardroze rozen, gebera's, anjers, scabiosa bolletjes en eucalyptusblad. Ca. 40-50cm. Leverbaar: jaarrond, scabiosa beperkt leverbaar. Ook ander vormen zijn mogelijk in overleg (bijvoorbeeld auto, motor, etc.)

Foto 2

Foto 3

Natuurlijk en ovaal vormig rouwarrangement van diverse witte bloemen en groenmaterialen. Ca. 80cm. Leverbaar: jaarrond.

Foto 3

Foto 4

Rouwbloemstuk ovaal van vorm van zonnebloemen, diverse gele en witte bloemen, bes eucalyptus en bladmaterialen. Ca. 60cm. Leverbaar jaarrond m.u.v zonnebloemen niet in de winter.

Foto 4

Foto 5

Kistbedekking in 'tuinstijl'van diverse witte en groene bloemen, diverse groen- en bladsoorten, seringenhout en rozenbottel. Ca. 200cm. Leverbaar: jaarrond m.u.v. de rozenbottel alleen in het najaar. Het arrangement dient te worden aangepast aan het seizoen.

Foto 5

Foto 6

Langwerpig bloemstuk van hoofdzakelijk wijnrode rozen en diverse bijpassende groen- en bladmaterialen. Ca. 120cm. Leverbaar: jaarrond.

Foto 6

Foto 7

Hartvormig model in 'ringen' van sedum, liziantus, scabiosa, rozen en phlox.

Foto 7

Foto 8

Ovaal model van witte rozen, gerbera's, leewebekken, arabicum, bladsoorten en sprieten. Ca. 70cm. Leverbaar: jaarrond.

Foto 8

Foto 9

Kistbedekking van diverse witte en groene bloemsoorten en groenmaterialen. Ca. 200cm. Leverbaar: jaarrond.

Foto 9

Foto 10

Structuur arrangement op groepen van diverse soorten groene en witte bloemen en groenmaterialen. Ca. 120cm. Leverbaar jaarrond.

Foto 10

Rouwarrangement

Als een dierbare overlijdt, wilt u natuurlijk afscheid nemen op een wijze die recht doet aan uw band met de betrokkene. Een rouwarrangement is daarvoor uitermate geschikt. Vooral als zo’n arrangement iets persoonlijks heeft, waardoor het goed past bij de overledene, of bij de gevoelens die u zelf wilt uitdrukken. Onze fotoboeken maken het u makkelijker zo’n individueel arrangement of rouwbloemstuk te kiezen. U vindt er voorbeelden in van smaakvolle arrangementen in verschillende uitvoeringen en prijsklassen die met de grootste zorg en kundigheid door ons gemaakt worden. Joyce Bloembinderij staat immers garant voor een perfecte uitvoering. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige bloemen en materialen. Uw arrangement wordt op de door u aangegeven tijd en plaats afgeleverd. Wij hopen dat we u hiermee een zorg uit handen kunnen nemen, en aan een waardig en gepast afscheid kunnen bijdragen.

Via de pagina 'bestellen' kunt u online uw bestelling aan ons doorgeven. U kunt in de webwinkel alle informatie invullen die nodig is om het door u gewenste produkt te laten bezorgen waar u wilt. Bij het online bestellen kunt u uw voorkeuren aan ons doorgeven, bijvoorbeeld uw produktkeuze, de gewenste kleur en stijl en het te besteden bedrag. Indien u graag wilt dat wij een arrangement in de stijl van één van de hierbovenstaande produkten voor u verzorgen geeft u dan het betreffende fotonummer aan in het veld 'opmerkingen'. U kunt betalen via iDEAL, Visa, Mastercard, Maestro, V Pay of Bancontact/MisterCash (uitsluitend voor bedrijven is er de mogelijkheid om op rekening te kopen).

Copyright © 2017 Joyce Bloembinderij. Alle rechten voorbehouden.
Design and hosting by Jerrisoft automatisering
Onderhoud | Webdriesign Elburg