background

Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Image 6 title

type your text for 6th image here

Image 6 title

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij Joyce Bloembinderij voorop. Dit geldt vooral voor de verse snijbloemen die aangeboden worden. Door de bijna dagelijkse aanvoer, via de gerenomeerde en sinds 1937 bestaande lijnrijder H. Jungerius, kan Joyce Bloembinderij een lange levensduur garanderen. Voor alle snijbloemen geldt een levensduur van minimaal één volle week. In de praktijk blijkt echter dat veel bloemen veel langer houdbaar zijn. In de winkel zult u altijd een ruime sortering snijbloemen in diverse kleuren aantreffen, ook in ‘rustige’ perioden. Een gekoelde voorraadruimte en klimaatcontrole in het pand zorgen voor een perfecte omgeving voor het product.

Via de button ‘Bestellen’ kunt u ons direct online uw bestelling doorgeven. Op de éénvoudige en daardoor makkellijke bestel-pagina kunt u alles aangeven zoals uw produktkeuze, uw gewenste kleur- en stijlkeuze of bijzondere opmerkingen. Na het invullen van de bezorggegevens en uw eigen gegevens kunt u betalen via iDEAL, Visa, Mastercard, Maestro, V Pay, Bancontact/MisterCash of op rekening (uitsluitend voor bedrijven). 

Joyce Bloembinderij bezorgt in ’t Harde, Doornspijk, Elburg, Hoge Enk, Oldebroek, ’t Loo Oosterwolde, Wezep, Nunspeet en Kamperveen, maar ook in de rest van Nederland kan uw boeket of bloemstuk via de koerier worden bezorgd. 

Bovendien kan Joyce Bloembinderij als Fleurop bloemist uw bestelling in binnen- en buitenland verzorgen via het Fleurop Interfora-netwerk. Op de bestel pagina zijn onze voorwaarden te raadplegen.

Copyright © 2017 Joyce Bloembinderij. Alle rechten voorbehouden.
Design and hosting by Jerrisoft automatisering
Onderhoud | Internetbureau Beter Bekend