background

Foto 1

Zoetgekleurde bloemen vormen een vrolijke bloementaart. Incl. ondergrond (varieert) Roos, gerbera, eustoma, alstroemeria, groen- en siermateriaal, ondergrond.

Foto 1

Foto 2

Najaarsarrangement, laag model van oranje, gele en rode bloemen, seringenhout en diverse bladmaterialen, aan te passen aan het seizoen.

Foto 2

Foto 3

Laag en stijlvol bloemstuk in rode tint.

Foto 3

Foto 4

Langwerpig, laag bloemstuk van o.a. strelitzia , rozen, franse tulpen en diverse andere bijpassende gekleurde bloemen en bladsoorten

Foto 4

Foto 5

Bloemstuk in witte tint.

Foto 5

Foto 6

Laag tafel-bloemstuk op een schaal van o.a. grote oranje rozen, hortensia, rozenbottel, physales en grassen.

Foto 6

Foto 7

Voorjaarsbloemstuk van witte bloemen en blauwe hyacinten.

Foto 7

Foto 8

Bont geleurd verticaal bloemstuk van diverse vrolijk gekleurde bloemen.

Foto 8

Bloemstuk

Bij een bloemstuk worden de snijbloemen gestoken op steekschuim (oase) op een ondergrond (schaal,pot of mand). Hierdoor vergt het maken van een bloemstuk meer tijd en zorg. Daarom maken wij uw bloemstuk geheel naar wens uitsluitend op bestelling.

In overleg met u wordt stijl, kleur, formaat, soort ondergrond en prijsklasse bepaald.

Via de pagina 'bestellen' kunt u online uw bestelling aan ons doorgeven. U kunt in de webwinkel alle informatie invullen die nodig is om het door u gewenste produkt te laten bezorgen waar u wilt. Bij het online bestellen kunt u uw voorkeuren aan ons doorgeven, bijvoorbeeld uw produktkeuze, de gewenste kleur en stijl en het te besteden bedrag. Indien u graag wilt dat wij een arrangement in de stijl van één van de hierbovenstaande produkten voor u verzorgen geeft u dan het betreffende fotonummer aan in het veld 'opmerkingen'. U kunt betalen via iDEAL, Visa, Mastercard, Maestro, V Pay of Bancontact/MisterCash (uitsluitend voor bedrijven is er de mogelijkheid om op rekening te kopen).

Copyright © 2017 Joyce Bloembinderij. Alle rechten voorbehouden.
Design and hosting by Jerrisoft automatisering
Onderhoud | Webdriesign Elburg